Hei! Mitt navn er Camilla. Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, mote, hår, jobb, trening osv. Jobber som lærling på Hammerfest sykehus. Og danser på kulturhuset å med Attitude dace crwe på bootleg. For kontakt kan sende en mail til milla_camilla@hotmail.com.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Træning!

video:mov07759

Æ å Heidi sku starte på en korografi i 11 ta i går kveld.. men endte opp me det hær!... Bare kødd ;)

blogges ;*4 Kommentarer


dagens antrekk

Nu har æ fått kommet mæ i klærne etter en slitsom kveld i går å jobb i morest! E på tur ut døra, skal på Kino og se film med Bella og Heidi :D <3 Filmen vi skal se hete Footloose, handle om en del dans har æ hørt! så glede mæ til og se den! 

blogges ;* 0 Kommentarer


oppvisning!

I dag har Attitude dance crw. dansa på aks via barens festivalen. Var får nøyd med litt små feil inni mella bare.  Ble litt stress siden vi har laga begge dansan på 1 uka og opptredd me det når ikke alle føle sæ helt klar. Men e stolt av gjengen som stilte opp i dag. Og ble en bra fremvisning fålkens! Si i fra om nån treng danse underholdning! Vet om mange som gjerne stille opp :D
Under fremføringa :)

Dagens sveis!

når æ va i syden hadde æ og Heidi flætte som gikk over hele panneluggen. Like og flette på den ene sia, ser litt ut som man har side cutt.


Mat pakken min i dag. stressa sykt mye når æ sku på træninga så tok færdi laga smoothi, kutta opp banan, eple og tok oppi kornblanding som æ rørte sammen. Var syykt godt og sunt! :D

 

Nu skal æ finne ut ka æ ska ha på mæ og fikse mæ litt så fyk æ i bursdagen til cesilie :)
Blogges ;* 1 Kommentarer


Good friends don`t let you do stupid things...... alone.

Har vært en del med Heidi og Bella i dag! vi har nu sett en del på tv, sløva og vært å tatt sol :)
Har å fått bistilet fly biletter til mæ og Heidi den 18, da ska vi ta oss en tur til Kirkenes å treffe pappa, bror og en liten ny hunde valp! :D
 
Har ikke fått blogga så mye siden æ har hatt mye ekstra treninge, siden vi skal ha oppvisning på lørdagen via barens festivalen. Så da ska attitude dance crw danse :) vi ska opptre me 3 dansa til sammen.

Shot<3


Mæ å pusien :D


Nokka Heidi har hengdt opp, passa så godt til våres venne krets.


Og en del knø bilda..
Blåbær, bringebær og vanilje yogurt.


Måtta bare lage mæ nokka godt når æ kom hjæm! <3 

Ska ta selvbruning å legge mæ straks, så e æ brun å blid i morra tilig ;) 
blogges ;*
0 Kommentarer


Videoblogg!

video:film fra 07
Hær e en videoblogg som æ og Heidi laga i går kveld kl 12. Sovna av i sofaen hos heidi så fikk liksom aldri lasta den opp ;)

Bilde i fra jobben min i går! Som portvakt.

Ka dokker synes om at æ å Heidi vurdere og starte blogging i lag?
blogges ;*


4 Kommentarer


kos!

i kveld har det bare vært jente kos med Christina og Kristina. Sotte og snakka i flere tima om alt mellom himel og gjord, til slutt etter en tur på gyda og litt slit med tv, va vi klar får film og godter! 


mæ og Tarek, hund til Kristine :D


Christina ikke så glad får å bli tatt bilde av ;*


Tarek <3


nam nam!

Nu skal æ legge mæ så e det opp ot til byen en tur med Christina i morra. blogges ;* 0 Kommentarer


Dagens antrekk

Fått mæ en ny hette genser som er kjenne merket til Attitude dance krew danse gruppa våres. Alle i danse gruppa har fått en egen genser for og markere kæm vi e. Og kunne bruke det på trening via reise og opptredning. 

Sykt deilige gænsere å perfekt størelse fikk æ! glede mæ til og ta den masse i bruk!
Takk så mye Cesilie som fiksa dæm til oss <3 


A.D.C, Camilla og Bootleg nederst på armen :)


Attitude dance crew <3


Nu skal æ hive mæ i biln hente Tonje på FFR, og etter det på film kveld me Christina og Kristine! <3

blogges ;*2 Kommentarer


Ny valp?

I det halv året som har gått nu har vært det første halve året pappa har vært uten engelskseter i hele mitt liv! Da æ ble født hadde vi en Hund som heta Falko, og etter hvært når han ble eldre fikk vi Trix. Han gikk nylig bort og har vært helt rat og være hos pappa uten midtpunktet i familien våres som æ savne så utruli mye! 

I det siste har vi begynt og vurdere og ta og se på nye valpa som er engelsksetera. På bilde åver e et bilde av en valp i fra et kull vi vurdere og kjøpe valp i fra! Hadde vært så utruli deili og kunne ta til sæ en hund igjen. Så vi får vete i spenning og se ka som hende, håpe utruli mye på at det blir en av di søte små på bildan. Som vi mest sansynli skal ha :D<3
Blogges ;*3 Kommentarer


Sløv.no

Har ikke vært helt i form så har ikke gidda å blogge nokka i går, Dagen min består av masse epesoda av greys anatomy sesonga. Strikking av julegava å litt til mæ skjøl. Og mye soving! 


Favoritt antrekket mitt får tia! :D


Votta æ holde på og strikke mæ kjøl trur æ :)


love<3
 


blogges ;*6 Kommentarer


innom legevakta.

Når æ var på jobb i dag fårtelte æ dæm ka æ plagdes med og om de viste nokka æ kunne gjøre... fikk en av sykepleieran til og kjenne mæ på halsen. Va blitt hoven og blå me to store kule på vær sia av halsen. Føltes ut som æ e slått under begge kjævan mine. Så de sendte mæ på legevakta, dær fant æ ut at æ hadde betenelses infeksjon i begge mandlan mine at det va dærfår æ va sånn plaga... så hadde æ fått en infeksjon eller nåt i mund som heta afesi eller nåt rat som va helt normalt. Så nu proppe æ i mæ paracept og antibiotika kur som ska gå over 10 daga. 
E bare så sykt glad æ for til læge vakta så æ fant ut ka som iriterte mæ sånn! 
Så satse på det e over om nån få daga ;)


Et bilde i fra æ sto opp i dag bare. 

Blogges, ska legge mæ ned å bli frisk som en fisk :D 
 5 Kommentarer


Aftenvakt neste.

E ganske sliten å lei av at æ ikke får sove å spis bare lonka rett i koppen og nudla. Grunn til det e pga tankjøttet i mund min e hovna opp 4 fårskjellige plassa... Først så fikk æ en plass og tenkte det fær bort av sæ kjøl, siden æ har hatt det en gang før. Trur æ gjorde feil og vente får det ble bare værre.. Ringdte tanlegen og har sotte dær i 2 tima uten og få nokka akutt time.. så ska opp 8 i morra og prøve på nytt.
Nån som vet ka som hjælpe blir sprø?  

 
Mat retten min får tia!
Nu ska æ spise og slappe litt av så fyk æ på jobb i hjæmmesykepleien straks!

blogges ;* 3 Kommentarer


hits