Hei! Mitt navn er Camilla. Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, mote, hår, jobb, trening osv. Jobber som lærling på Hammerfest sykehus. Og danser på kulturhuset å med Attitude dace crwe på bootleg. For kontakt kan sende en mail til milla_camilla@hotmail.com.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Siste dagen.

Da e dagen kommet at han Storm skal fyke hjemover til han far. Blir en lettelse på mange måta.. som at æ slepp å støvsuge som en tulling, slepp å være hjemme med han til en vær tid, å slepp å ha kontroll på at han ser rein osv... Men e så gla i selskapet hennes å han ikke minst. Men ser han jo i kirkenes mye.

Så i dag har vi fore på besøk til han Sigurd i forsøl på stranda å litt rundt om kring.

Æ e så nydelig glad! :D

Etter en bade tur.

Snakk om at æ klarte å fange øyeblikket der!

Sigurd :D

Blogges, nu skal æ fikse mæ å ut me Christina Westa :D1 Kommentarer


Tur/ besøk!

I går kveld gikk æ å Rino opp på fjellet med storm til røde kors hytta! E ikke så langt å gå men det tok sin tid pga. Hund.. Var så syykkkt mye rein over alt. Så har vi ikke strømma han storm på rein. Så var ganske vanskelig å holde kustus på han når han bare skulle springe etter rein. Men det gikk nu. Var en kjempe fin tur, fint vær å koselig hytta. Blei litt vind når vi var på tur ned fra fjellet. Ellers bra :)


En som har øye på en lekker rein!


Galingen kjøl! Opp ned! Et uthus eller nåt vedsia hytta.


Tøying i hytta.


Så fikk æ besøk i går etter vi hadde vært på tur av mamma, onkel å tante hjæmme hos mæ! Hadde fiksa litt smått med godsaker til dæm. Kjempe kos :D Nu har æ laga mæ en god frokost å sitt å ser på Helstrøm inviterer. Ganske kos! har prøvd den nye kaffe mugga mi. å det blei kjempe god kaffe :D


<3


Nu skal æ å stor slappe av å så skal æ se om æ får gjort nokka oppgava i dag.. har mye å få gjort før mandagen..

blogges ;*2 Kommentarer


Kjøtvikvarden.

I dag for æ, Nathalie, mamma, onkel å tante til Akkarfjord får å gå tur opp til varden. Vi tok båt fra byen 8 på morran. Vi brukte 2 å en halv time vær vei opp til varden. Så skreiv vi oss inn i boka me varden. Vi satt å kose oss med mat å drikke lenge oppå fjellet. Va en nydelig tur med fint vær å landskap. Som æ anbefale. Vi tok båten tilbake kl 3 :)

På båten!

Fine lille plassen.

Sauan tok oss godt i mot!

Vist dokker ser godt på bilde så e den lille prikken på fjellet varden vi skau til.

Ned dær va det et stup på 300 meter.

Fornøyde jenter med målstreken!

Det dær vi spiste va faktisk sykt godt!

Bistandig me på tur!

Æ e litt redd får høyde. Men måtte få bilde.

Shopping!

Og nu e det peppes kos ;*0 Kommentarer


hits