Hei! Mitt navn er Camilla. Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, mote, hår, jobb, trening osv. Jobber som lærling på Hammerfest sykehus. Og danser på kulturhuset å med Attitude dace crwe på bootleg. For kontakt kan sende en mail til milla_camilla@hotmail.com.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Kosekveld

Har så sykt med gangspærra, og fått nokka hud virus på hofta såm gjør ondt, som hete helvetesild. Så kvelden min består av og kose mæ og slappe av med Heidi og Tonje. Vi har laga brownies kjøpt pitetgull, dipp og brus. Og nu e det Topp Model.

Blogges ;*3 Kommentarer


Trenings helg

I hælga va æ og en del fra dansegruppa i Lakselv, dær vi hadde træningshelg og lærte masse nytt! Lerte en del Hip hop, hose, waking og braiking. Har bare storkosa mæ!

Nokka bilda fra hælga mi:


Hele gjengen <3
Gale Christina!


Soveplassen.


Marte flætta mæ. Se så langdt hår æ har fått :D

Blogges ;*4 Kommentarer


Black Swan

Akkurat nu sitt æ og heidi og ser Black swan. Har sett den en gang før, men e en film det ikke skade og se to gang pga. den e ganske vanskelig og fårstå. Blei ganske måløs etter æ så filmen,  den sætt tankan dine i gang værtfall. E en ganske criapy fim, så man burde væll være over 16 får og se den. Synes den va ganske bra egentli, har en del blanda følelsa om den.. men har sett bedre filma.

Har du sett den, og ka e din mening om filmen?1 Kommentarer


Frisk som en fisk!


E så deili og bli kvitt taipen på næsa og kunne smile med en hel tan igen! E blitt helt frisk og fin igen :D Så nu e det tilbake til den vanlige hværdagen min med jobb, træning, kjøretima og vænna.
Solvenn kjøl di satt sammen på en stille nattevakt.

Ellers e det bare glede på avdelinga. Det e i full gang me nokka di kalle solvenn, der man gjør gode gjerninga til den som du trekk til din solvenn. Har fått to skjokolada og fine hilsninger. I morra skal vi på jobb møtes på pepes og få vite kæm som e solvenn din.

Og siden det æ har gjort i dag e og træne, ska æ legge ut nokka bilda fra træninga:
blogges;*

 3 Kommentarer


U-Flaks!

Har ikke så bra me flaks får tia har æ funne ut. Måtte på sykehuse en tur etter træningsøkta på torsdagen. Klarte og brekke det dæm kalle brusken som e øverst i næsa, og en del av tanna mi.. Klare det mæste!
Det hendte når en på træninga mi sku håppe på ryggen min bak fra, var ikke heldt forberedt og mista balansen. Så havna æ med ansikte først og me en person oppå hode mit.

Og nu har æ jo såklart blitt syk oppå det hele.. E ikke nokka arti og være forkjøla, og ikke kunne snyte sæ.
Har jobba inn den hær uka får og besøke pappaen min i Kirkenes, men har ikke klart og sotte mæ i en bil får og kjøre 7 tima når ikke formen e på topp. Så håpe æ blir frisk fort så æ får kommet mæ dit!


Har heldigvis bare to strips på næsa, så må bare passe på at det gror beint så blir det bra igen!

 

 0 Kommentarer


S & M

Den nye sangen s&m til Rihanna er kommet ut på musikk video. Æ synes vidioen var ganske bra, savne jo mere dansing.. men det gjør æ bistandig.Ka e din mening?

 0 Kommentarer


hits