Hei! Mitt navn er Camilla. Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, mote, hår, jobb, trening osv. Jobber som lærling på Hammerfest sykehus. Og danser på kulturhuset å med Attitude dace crwe på bootleg. For kontakt kan sende en mail til milla_camilla@hotmail.com.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Oppvisning!

I går å i dag har vi jo hatt oppvisning med blanda koret hær i Hammerfest! Vært så syyykt arti å være me på det! Æ e kjempe stolt over gruppa våres og gikk utrulig bra! 
Vi skulle være små 1 klassinga som skulle være i en undervisning og dermed begynte å danse! Så værtfall ut som skit onga får å si det sånn ;)
Håpe vi blir leid inn i flere sånne hær oppvisninge! lære så mye, va helt nytt får oss og danse til et kor og levanes musikk men kjempe utvikling får oss og opplevelse!
Om dokker vill følle ekstra me oss så LIK sia våres på face! Trykk HÆR får å komme inn :) Skal prøve å se om æ får tak i en film av dansen våres :)


Kostyman!


Fiksa rotfletta på Sigyn! Fineste håret ever! 


Rosa fikk vi å!

Nu har æ pakka kofferten min å e klar får avreise til Alta i morra! Å peise på å gi alt på UKM Fylketsmønstringa! 

video:20130312203257

Vi laga en liten kødde video mens vi venta og kjeda oss LITT! haha ;) men får ikke til og snu den.... Kan nån hjelpe mæ?


  

Amanda holm
HAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHHAHAH,vi e søt
15.03.2013, 07:24
Camilla Lundgren
Haha ja SYKT søt ;) iritere mæ litt at filmen blei opp ned men men!!
15.03.2013, 09:27
URL: http://www.camillalundgrens.blogg.no
Danser i hammerfest:)
Dere er super flinke til og danse! Har alltid øsnket å gå på samme gruppe som dere på dans;) jeg har gått i snart 9 år på dans, men litt yngre enn dere:) jeg har gått på samme gruppe som julia og sigyn! det var kjempe morsom! går fortsatt på dans, og gleder meg syykt til Eirihn(er det slik det skrives??) kommer tilbake!:D håper en gang å få danse med dere;) hilsen en liten jente med store drømmer!

Ps: Har alltis ønsket å bli like flink som dere!
15.03.2013, 14:43
Camilla Lundgren
Så koselig å høre! Var i akkurat samme sitvasjon når æ va mindre at æ ønska å komme opp me dem eldre og fårbedre mæ. Så det og jobbe hjelpe masse! og være motivert :D e kjempe arti å høre at du e så motivert bare jobb vidre så kommer du nokk på gruppa du å en dag :) Ja blir arti å få Eirihn til bake ja :)
18.03.2013, 15:47
URL: http://www.camillalundgrens.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits