Hei! Mitt navn er Camilla. Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, mote, hår, jobb, trening osv. Jobber som lærling på Hammerfest sykehus. Og danser på kulturhuset å med Attitude dace crwe på bootleg. For kontakt kan sende en mail til milla_camilla@hotmail.com.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Kirkenes/ Pasvik

Har vært på hytta i Bratli/ pasvik siden lørdags kveld da æ endilig va fræmme etter en lang kjøre tur. Vi har grilla vær dag, sotte opp trampolina, kjørt tube, dorga, vært på bytur å hatt masse besøk. Dæm som har vært på hytta har vært mæ, pappa, dama, ungan hennes å to slekninge av mæ å pappa fra Sverge. Så har vært nåt å styre me vær dag! har vært kjæmpevær siden æ kom. I dag e det litt overskya så e en snartur på Hesseng nu hos pappa å dursje osv.. Hær e nån av bildan æ har tatt: (blogge via mobiln så vet ikke helt Jordan inlegget blir)                                           Hær e bilde av en av hundan som e hos oss, e 4 st. tilsammen.Hytta våres!

Tur med hund å Trine.

Viktig på en varm dag med melon!

sole mæ!

Nam nam!

Grilla biff!

Solnedgangen fikk vi me oss når vi va å dorga me båten! Fikk en fisk men det va en Abbord som å ikke ville ha.Varme på tarassen.

Mæ å Storm!

Blogges ;*

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits